Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Beredskapen för försörjning av livsmedel och dricksvatten vid längre elavbrott

Riksrevisionen har inlett en granskning av beredskapen för försörjning av livsmedel och dricksvatten vid längre elavbrott.

Samhällets beroende av el har ökat över tid. El är viktigt för att försörjningen av livsmedel och vatten ska fungera. Riksrevisionen avser därför att granska samhällets beredskap för livsmedels- och dricksvattenförsörjning vid längre elavbrott.

Mer information om granskningen och tidpunkt för publicering av kommande granskningsrapport läggs ut på webbplatsen i ett senare skede.

Så genomförs Riksrevisionens granskningar

Riksrevisionens granskningar genomförs i två faser, där vi i en förberedande fas utformar granskningen samt planerar tid och resurser. I den senare fasen genomförs det huvudsakliga arbetet med informationsinsamling och analys.

Läs mer om våra metoder

Uppdaterad: 14 oktober 2022

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?