Riksrevisionen logotype
Riksrevisionen logotype

Det här är Riksrevisionens nya webbplats

Välkommen till Riksrevisionens nya uppgraderade webbplats, med ny design, delvis nytt innehåll och med enklare vägar till den information du söker. Ökad tillgänglighet och bättre anpassning av webbplatsen för mobila plattformar är de största förändringarna för dig som besökare.

Hand som håller mobiltelefon med Riksrevisionens webbplats öppen.

Förutom anpassning för mobiltelefoner och surfplattor har även andra förbättringar gjorts, till exempel att samtliga nyhetsartiklar, rapporter och revisionsberättelser märkts med hjälprubriker, för att göra det tydligt vilken typ av dokument eller sida det handlar om.

Alla nyhetsartiklar och granskningsresultat är dessutom taggade med ämnesområde, berörda departement och myndigheter. Via dessa taggar kan du som besökare lätt få överblick över alla granskningar vi gjort inom ett ämnesområde eller se samtliga granskningar som avser en enskild myndighet.

På den nya webbplatsen är det också lättare att dela intressant information i dina nätverk via e-post och sociala medier.

Du kan prenumerera på våra alla våra nyhetsartiklar via e-postutskick, precis som tidigare. För att förenkla hanteringen av utskicken har dock möjligheten för dig som prenumerant att bevaka enskilda ämnesområden tagits bort. Använd länken nedan om du vill starta eller avsluta en prenumeration.

Du kan också följa oss på Twitter, där vi publicerar länkar till alla våra nyhetsartiklar och granskningsrapporter.

Läs mer

Allmänt om Riksrevisionens webbplats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Presskontakt: Olle Castelius, tel: 08-5171 40 04.

Uppdaterad: 08 mars 2018

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?