Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Prenumerera på internationella nyheter från Riksrevisionen

Nu kan du prenumerera på Riksrevisionens nya nyhetsbrev med aktuellt och intressant innehåll från vår internationella verksamhet. Riksrevisionen bedriver ett omfattande internationellt samarbete där vi bland annat bidrar i utvecklingen av internationella revisionsstandarder och stöttar andra revisionsmyndigheter, som är i behov av att utveckla sin kapacitet och förmåga.

Händer som håller planta i jord.

Foto: Image Source

Nu startar vi ett nytt nyhetsbrev där vi renodlar innehållet till nyheter från den internationella verksamheten. Du som redan prenumererar på Riksrevisionens nyhetsbrev kan välja till den nya kanalen, och du som ännu inte prenumererar kan välja en eller båda kanalerna. De internationella nyheterna kommer i fortsättningen endast att publiceras i det internationella nyhetsbrevet. Samtliga nyheter återfinns som tidigare på Riksrevisionens webbplats.

Riksrevisionens internationella verksamhet

Riksrevisionen bedriver en mångsidig internationell verksamhet. Myndigheten representerar Sverige i internationella sammanhang samt har riksdagens uppdrag att, inom ramen för det svenska biståndet, stödja utvecklingen av revisionsmyndigheter i andra länder. För närvarande verkar Riksrevisionen i bilaterala samarbetsprojekt i Afrika (Kenya, Liberia, Tanzania, och Zimbabwe), sydöstra Europa (Kosovo och Moldavien) och i Asien (Afghanistan, Armenien och Palestina). Därutöver bedriver Riksrevisionen verksamhet inom ramen för fem regionala samarbeten riktade till 43 revisionsmyndigheter på Västra Balkan, i Afrika, Sydostasien, Stillahavsområdet samt ett särskilt regionalt samarbete i Östafrika.

Läs mer

Riksrevisionens internationella verksamhet

Presskontakt: Olle Castelius, tel: 08-5171 40 04.

Uppdaterad: 09 juni 2021

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?