Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Remissvar

Riksrevisionen yttrar sig över remisser utifrån sitt uppdrag som revisionsmyndighet och nationellt revisionsorgan samt i frågor som rör Riksrevisionen som förvaltningsmyndighet. Våra yttranden kan till exempel avse frågor om styrning och kontroll av offentlig verksamhet på generell nivå, revision och redovisning eller sakområden inom statlig förvaltning (utifrån erfarenheter vi gjort i våra granskningar). Vi yttrar oss alltid över remisser från Riksdagsförvaltningen och kan också svara på remisser från svenska myndigheter, internationella organisationer eller andra organ.

remissvar 2020

remissvar 2019

remissvar 2018

remissvar 2017

remissvar 2016

Äldre remisser

För tidigare lämnade remissvar hänvisar vi till vår registraur. Använd kontaktformuläret nedan och berätta vad du söker.

Uppdaterad: 19 februari 2020

Kontakta OSS

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?