Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.
Riksrevisionen logotyp, länk till startsidan.

Följ Riksrevisionen på X (tidigare Twitter)

Riksrevisionens nyhetsflöde går att följa på X. Här aviserar vi våra granskningsresultat, berättar kort om inledda granskningar och när vi vet vilket datum en viss rapport kommer att publiceras. Andra nyheter kan till exempel handla om Riksrevisionens internationella utvecklingssamarbete, där vi medverkar till demokratibygget i utvecklingsländer genom att stötta andra nationella revisionsmyndigheter.    

Riksrevisionen har inga möjligheter att föra dialog med andra twittrare via den här kanalen. Vår närvaro på X syftar först och främst till att underlätta för dig som är intresserad av våra granskningsresultat att snabbt få information direkt från källan. Vill du komma i kontakt med oss hänvisar vi till kontaktformuläret nedan. Du kan också följa riksrevisor Helena Lindberg via hennes personliga konto.

Följ oss här

Riksrevisionens officiella konto på X (Twitter)

Riksrevisor Helena Lindberg

Uppdaterad: 28 januari 2024

Kontakta oss

Skicka dina frågor eller synpunkter via formuläret nedan så ser vi till att de når rätt handläggare. Ange gärna om din fråga har att göra med informationen på just den här sidan. Genom att skicka in en fråga till oss medger du behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer om behandling av personuppgifter

Vad handlar din fråga om?
Vad handlar din fråga om?